Menü ausblenden
Your Life
von miracle
I don’t be normalI don’t be formal
Do I wanna be normal
Do I wanna be formal
I don’t want to be perfect
I want to be me
I need a miracle
That kicks me out
Of the old, wrong, world
With its lyes and foolishnesses
This bad world
This poor people
This wrong love
This damn life
But when you realize
There’s only one life
The new braveness
And live your dream
Your life is your mirror
Your life is no horror
Your life is a gift
Your life is your chance
You needn’t be normal
You needn’t be formal
Don’t be normal
Don’t be formal
It’s your life
für eine besondere Person, die ich niemals vergessen werde. Danke für alles, mein Sonnenschein!
© 2005 by miracle